KEBE is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de wereld van reparaties aan elektronica zoals TV, Blu-Ray, DVD, audio, car-audio, dj gear, en witgoed zoals magnetronovens, koelkasten en wasmachines. Korte doorlooptijden door ruime merkgerichte onderdelenvoorraad, scholing en productkennis. Reparaties halen en brengen we op de door u gewenste locatie. Natuurlijk kunt u ze ook opsturen of afleveren bij onze balie in Eindhoven.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
YOUTUBE

We come after Sales

Consumentenelektronica en businesselektronica
In onze werkplaats of aan huis
Witgoed en bruingoed
Nederland, België en Luxemburg
Binnen en buiten garantie

Hoge kwaliteitDe vakhandel en importeurs vragen tegenwoordig steeds vaker naar garantie- en verlengde garantiereparaties. Het inspelen op die behoefte vereist een hoge kwaliteit van technici en werkplaatsorganisatie, omdat er een continue stroom van nieuwe producten en modellen is en storingen vaak nog onbekend zijn. Bovendien nemen de reparatietechnieken toe in complexiteit; meer verfijnde apparatuur is dan ook onontbeerlijk.

OplossingKEBE speelt optimaal in op deze nieuwe servicebehoefte en biedt de markt een servicebedrijf met 21 ervaren medewerkers en biedt service op locatie bij particulieren en bedrijven in heel de Benelux. Reparaties die u aan de balie aanbiedt of naar ons opstuurt, registreren we direct en gaan naar de betreffende afdeling. Binnen enkele dagen nemen we de reparatie in behandeling. De uitgebreide onderdelenvoorraad garandeert een snelle reparatie, prijsopgave of andere reactie. U wordt per e-mail, fax of schriftelijk geïnformeerd.

BeneluxWij repareren diverse merken in de gehele Benelux. Doordat wij in een groot gebied opereren beschikken wij over een grote hoeveelheid kennis van de te repararen producten. Onze monteurs hebben daardoor veel ervaring in het opsporen en herstellen van fouten aan uw defecte producten. Vakkundig herstellen zij uw defecte item of het nu buiten garantie is, of fabrieksgarantie betreft.

Wij repareren de volgende merken:

Sharp_logo

Pioneer-Logo

i3touchTransp

blaupunkt-logo

Ons bedrijf is gevestigd aan de Avignonlaan in Eindhoven op industrieterrein "Achtse Barrier" aan de noordkant van Eindhoven

KEBE Repair + Service BV
Avignonlaan 16
5627 GA Eindhoven
Nederland
KvK 18054828

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

kaartje

 

button1

button2

button3

Bekijk onze promotie video

 play